groepsvaarten

Groepsvaarten

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw familie- of bedrijfsfeestje, of zomaar een dagje uit? Verras uzelf en anderen door er iets bijzonders van te maken. Op onze historische trekschuit "Johannes Veldkamp" is het goed toeven en vaart u door de mooie omgeving van Zuidoost Drenthe.

U kunt de boot voor een hele of een halve dag huren. Arrangementen zijn ook mogelijk. De te varen route wordt in overleg met u bepaald. De snikke wordt gevaren door ervaren schippers. Gastdames heten u welkom en vertellen u over de omgeving, de Snikke en vele andere zaken.

Koffie, thee en frisdrankjes zijn aan boord verkrijgbaar, maar u kunt ook voor uw eigen catering zorgen. Ook is er aan boord een voor iedereen toegankelijk toilet aanwezig.

De snikke is toegankelijk voor gasten die gebruik maken van een rolstoel en/of rollator.

Bij mindere weersomstandigheden kan het gehele voorschip overdekt worden. Dit belemmert het uitzicht niet.

Kortom een unieke mogelijkheid voor uw familie, bedrijf, school, instelling of vereniging voor een leuk dagje uit.

Het maximale aantal passagiers is 30.

U kunt tijdens de individuele vaarten in mei, juni, juli, augustus en september natuurlijk ook gewoon als groep boeken. U loopt dan wel het risico dat er andere gasten aan boord zijn. U betaalt dan als individuele gast, maar nooit meer als wat u als groep zou moeten betalen. Dit is een goede mogelijkheid om als kleine groep voordelig een tocht te maken.

Alle vaarten starten in principe bij onze vaste ligplaatsen:

Bij Museum Meringa,
Stieltjeskanaal 2
7764 AJ  Zandpol   Klik hier

of

Bladderswijk Oostzijde 110,
7885TK Nieuw-Dordrecht.   Klik hier


maar andere opstapplaatsen zijn in overleg mogelijk.