Groepsvaarten

Zoekt u een bijzondere locatie voor uw familie- of bedrijfsfeestje, of zomaar een dagje uit? Verras uzelf en anderen door er iets bijzonders van te maken. Op onze historische trekschuit "Johannes Veldkamp" is het goed toeven en vaart u door de mooie omgeving van Zuidoost Drenthe.

U kunt de boot voor een hele of een halve dag huren. Arrangementen zijn ook mogelijk. De te varen route wordt in overleg met u bepaald. De snikke wordt gevaren door ervaren schippers. Gastdames heten u welkom en vertellen u over de omgeving, de Snikke en vele andere zaken.

Koffie, thee en frisdrankjes zijn aan boord verkrijgbaar, maar u kunt ook voor uw eigen catering zorgen. Ook is er aan boord een voor iedereen toegankelijk toilet aanwezig.

De snikke is toegankelijk voor gasten die gebruik maken van een rolstoel en/of rollator.

Bij mindere weersomstandigheden kan het gehele voorschip overdekt worden. Dit belemmert het uitzicht niet.

Kortom een unieke mogelijkheid voor uw familie, bedrijf, school, instelling of vereniging voor een leuk dagje uit.

De snikke mag maximaal 40 passagiers vervoeren, maar bij 30 volwassenen is het al aardig vol. Als u hier vragen over hebt, neem dan even contact met ons op.

U kunt tijdens de individuele vaarten in juni, juli, augustus en september natuurlijk ook gewoon als groep boeken. U loopt dan wel het risico dat er andere gasten aan boord zijn. U betaalt dan als individuele gast, maar nooit meer als wat u als groep zou moeten betalen. Dit is een goede mogelijkheid om als kleine groep voordelig een tocht te maken.

Alle vaarten starten in principe bij onze vaste ligplaatsen:

Museum Meringa.
Stieltjeskanaal 2
7764 AJ  Zandpol

of

Aan het eind van de Oosterwijk WZ nr 93 te Oranjedorp.

maar andere opstapplaatsen zijn in overleg te realiseren.